Ria-PM.reismee.nl

Whitefish - Bozeman

Met prachtig weer in Whitefish vertrokken voor een lange reisdag. de beentjes krijgen vandaag rust: geen heftige hikes maar een dag kilometers vreten, ruim 500 km zuidwaarts.Eerst nog langs de rand van de Rockies, en daarna veeeeel kilometers door het prairielandschap van beautiful Montana.

Ruim 500 kilometer gereden en 2 stadjes van enige omvang gezien, verder alleen wat boerderijen, de nodige trailerparks (djeez, wat een ellende als je daar moet wonen...)., en de nodige koeien. Hoe ze die beesten bij elkaar gezocht krijgen als ze gemolken moeten worden is me een raadsel, zo ver verspreid lopen ze rond (tja, dit soort vragen ga je je zelf stellen als je al zo lang bij een veevoerbedrijf werkt, haha...).

Inmiddels, met regen, gearriveerd in Bozeman, waar we slapen in een oude b&b gerund door zuid-afrikanen. Het lijkt even net of we in de UK zijn....!

Reacties

Reacties

Marcel

Whitefish, Bozeman; het zouden zomaar bandnamen kunnen zijn. De inspiratie voor nummers haal je daar volgens mij met gemak op. Enjoy your trip.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!